JULEFROKOST

MENU 1.

(Min. 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Æg med rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Tartelet med høns i asparges.
  • Stegt medister med julekål, kanelsukker og sennep.
  • Postej med bacon og champignon.
  • Ris à la mande m/kirsebærsovs.


Pr. pers. ved varm selv      189,-

Varmt klar til servering   + 10%

Ex. brød og smør

Der kan ikke bestilles på mail

MENU 2.

(Min 10 pers.)

  • ​Marinerede sild med løgringe og karrysalat.
  • Æg med rejer.
  • Fiskefilet med remoulade og citron.
  • Stegt medister med julekål, kanelsukker og sennep.
  • Andebryst med rødkål.
  • Postej med bacon og champignon.
  • Ris à la mande m/kirsebærsovs.

Pr. person ved varm selv 219,-

Varmt klar til servering + 10%

Ex. brød og smør


Depositum termokasse   300,-


Bestilling og betaling min. 4 dage før.

ANRETNINGER


KUN MOD FORUDBESTILLING TIL MIN. 10 PERSONER

UNDER 10 PERSONER, AFTAL PRIS.


FROKOSTBUFFET

Hvide sild m/karrysalat 30,- / Pr. pers.

Æg og rejer m/citron og mayo.​ 30,- / Pr. Pers.​

Fiskefilet m/remoulade og citron 30,- / Pr. pers.

​Stegt medister m/rødkål 40,- / Pr. pers.

Leverpostej m/bacon og champignon 35,- / Pr. pers.

Ribbensteg m/rødkål  60,- / Pr. pers.

Mørbradbøf m/løg og champignon 65,- / Pr. pers.

Julekål m/stegt medister eller flæsk 70,- / Pr. pers.

Biksemad m/rødbeder 70,- / Pr. pers.

Guleærter m/stegt medister, flæsk, rødbeder og sennep. 120,- / Pr. pers.

Tarteletter 2 stk. 50,- / Pr. pers.​​

Små frikadeller ( 3 stk. ) 25,- / Pr. pers.


STEGEBUFFET


Glaseret skinke ( skær selv ) 75,- / Pr. pers.

Helstegt oksefilet ( skær selv ) 105,- / Pr. pers.

Kryderet lammekølle ( skær selv ) 95,- / Pr. pers.

Stegt svinekam m/knas 75,- / Pr. pers.

Stegt marineret svinekam 80,- / Pr. pers.

Helstegt pattegris ( min. 30 personer ) incl. leje af grill.

Grill til pattegris afleveres rengjort. Vi kan rengøre grillen mod en pris på 500,-.90,- / Pr. pers.

Helstegt okselår (min.45 personer) + evt udskæring 110,- / Pr. pers.

Kartoffelsalat (ca.250 gr.) 40,- / Pr. pers.

Flødekartofler (ca.350 gr.) 40,- / Pr. pers.

Pastasalat (ca.150 gr.) 35,- / Pr. pers.

Ovnkartofler​ (ca. 350 g.) ​Kr. 35,- /Pr. person.

Blandet salat m/dressing 35,- / Pr. pers.

Broccolisalat (ca.150 gr.) 35,- / Pr. pers.


Bestilling min. 4 dag før, betaling ved bestilling​. 

Med forbehold for prisstigninger.


PÅLÆGSFADE


Pålægsfade m/4 slags hjemmelavet pålæg 80,- / Pr. pers.

Pålægsfade m/6 slags hjemmelavet pålæg 100,- / Pr. pers.

Pålægsfade m/8 slags hjemmelavet pålæg 130,- / Pr. pers.

STOR STEG SELV MENU

Stege, vælg 2 slags

  1. Svinemørbrad svøbt i lufttørret skinke.
  2. Marineret svinefilet.
  3. Grillgris svinekam med knas.
  4. Kyllingefilet i baconsvøb.
  5. Oksefilet med krølfedt.
  6. Glaseret skinke.

Salater, vælg 2 slags

  1. Blandet salat med dressing.
  2. Mormorsalat.
  3. Pastasalat.
  4. Broccolisalat med bacon.
  5. Grøn salat med bær.

Kartofler, vælg 2 slags

  1. Flødekartofler.
  2. Hjemmelavet kartoffelsalat.
  3. Marinerede små kartofler.
  4. Kartoffeltårne med baconsvøb.

Saucer, vælg 1 slags

  1. Slagterens bearnaisesauce.
  2. Slagterens favoritsauce.
  3. Skysauce.

Pris pr. person 189,00



Minimum antal bestillinger, 20 personer

Udførlig stegeanvisning medfølger, ønskes buffeten færdig tilberedt, klar til at sætte på bordet, tillægges 30,00 Kr. Pr. person.



unsplash