VILDT

Vi forarbejder gerne dit klovbærende vildt, udskæringer, pølsemageri , samt røgning af køller.



Rådyr:

Flåning af rådyr/bukke                                           225 Kr. 

Finpartering af rådyr/bukke                                  350 Kr. 

Vakuumpakning af finparteret rådyr/bukke     250 Kr. 

Krondyr/dådyr/sika:

Flåning af dyr UNDER 50 Kg.                                  475 Kr. 

Finpartering af dyr UNDER 50 Kg.                        1225 Kr. 

Vakuumpakning med etiketter                           500 Kr. 

Flåning af dyr OVER 50 Kg.                                    575 Kr.

Finpartering af dyr OVER 50 Kg.                          1425 Kr.

Vakuumpakket med etiketter                              600 Kr. 

Flåning til skulder/halsmontering: 

Rådyr/bukke                                                            800 Kr. 

Hjorte UNDER 50 Kg.                                              1500 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                               2500 Kr. 

Afskæring af hoveder til trofæ:

Rådyr/bukke                                                             150 Kr.

Hjorte UNDER 50 Kg.                                               200 Kr. 

Hjorte OVER 50 Kg.                                                 250 Kr.

Indfrysning                                                               300 kr.


Opbevaring på frost 30,00 Kr. pr. dag



DER HAKKES IKKE KØD FRA HAGLSKUDT VILDT.

 

PØLSER.

  (min. 10 kg kød uden ben)

Frankfurter             1200 kr. pr. portion

Kryddergriller     1000 kr. pr. portion

​(Færdig portion ca. 20 kilo)

SPEGEPØLSER.

(Min. 9 kg. kød uden ben)

Almindelig                            650 kr. pr. portion

Hele peberkorn                   700 kr. pr. portion

Ølpølser/peberbid            1000 kr. pr. portion

​(Færdig portion ca. 10-12 hele spegepølser)

VAKUUMPAKNING.

Spegepølser:

Vakuumpaknkng i 1/2                    8 kr. pr. stk

Vakuumpakning i 1/1                     10 kr. pr. stk

Grillpølser:

Pakket med 10 Stk.              500 kr. pr. portion

DER LAVES IKKE PØLSEVARER AF HAGLSKUDT VILDT.

KØLLER.

* Rådyr:

Hele uden vakuum                                160 kr.

Hele med vakuum                                 180 kr.

R.S.V.                                                         225 kr.

* DÅVILDT/KRONKALV: 

Hele uden vakuum                                320 kr.

Hele med vakuum                                 360 kr.

R.S.V.                                                         450 kr.

​Deles i 2 stk. inden røg

*KRONVILDT:

 Hele uden vakuum                                810 kr.

Hele med vakuum                                 860 kr.

R.S.V.                                                         1225 kr.

​Deles i 6 - 8 stk. inden røg

RYGFILET + MØRBRAD RØGET 50,00 Kr. pr. kg. DISSE SKIVES IKKE !!!

Med forbehold for prisstigninger.

 

 

unsplash